Grootste Assortiment Bouwmaterialen

Let op: in week 33/34 beperkt transport door bouwvak. De levertijd kan hierdoor langer zijn!

Vragen over een product? Bel: 085 401 23 60
Uw winkelwagen is leeg
Thuiswinkel Waarborg

Als je van plan bent om je huis te verbouwen moet je op veel zaken letten. Als je een handige doe-het-zelver bent, kun je erg enthousiast zijn om een klus in je eentje te klaren. Bij simpele klusjes is dit natuurlijk geen probleem, maar bij ingrijpende verbouwingen ligt dit toch anders.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst onder 0 door Sandy

Of verbouw je garage

03-08-2017 16:31

Heb jij behoefte aan extra ruimte in je woning?  Geen nood. Er zijn heel wat oplossingen voor het creëren van extra leef- of opbergruimte in je woning. Sommige tips zijn makkelijk en snel te realiseren en andere tips zijn ideeën waar je rustig over na moet denken. 

Lees meer
0 Comments | Geplaatst onder 0 door Jeroen van der Meer
Het is een bekend fenomeen. U reist af naar een zonnige vakantiebestemming, hebt de tijd van uw leven en bij thuiskomst ontdekt u een grote ravage. Helaas wordt er regelmatig ingebroken bij mensen en dat moeten we dan ook ten zeerste zien te voorkomen.Lees meer
0 Comments | Geplaatst onder 0 door Paula

Tips van de slotenmaker

23-03-2017 13:23

Het beveiligen van de woning is iets wat steeds meer naar de achtergrond lijkt te verdwijnen. We hebben steeds meer het idee dat het eigenlijk allemaal best goed gaat met de inbraken in Nederland. Dat gevoel is ook zeker niet geheel onterecht. Het aantal inbraken deelt alweer vele jaren op rij en er lijkt dan ook geen reden te zijn om zich zorgen te maken. Niets is echter minder waar.Lees meer
0 Comments | Geplaatst onder 0 door Paula

Prefab dakkabel

08-03-2017 12:41

Een prefab dakkapel is even stijlvol als een traditionele dakkapel, maar heeft daarnaast tal van andere voordelen. Wat zijn deze voordelen precies en wat maakt de prefab dakkapel nou eigenlijk zo populair?Lees meer
0 Comments | Geplaatst onder 0 door Jarino

Zo'n 10 procent van de omzet voor dode materialen (dat is dus alles voor in de tuin wat niet groen is) voor de tuin wordt besteed aan de productgroep hout. Vaak gaat het dan om schuttingen en de bijbehorende poort. Men kiest voor hout vanwege het feit dat het makkelijk te ver- en bewerken is, omdat het mooi is, een warme uitstraling heeft, duurzaam is, een natuurproduct is en een goede prijs heeft.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst onder 0 1 door Dennis Mulder

Scheidingswand maken

23-04-2016 14:58

U wilt een scheidingwand gaan maken maar u weet niet precies hoe u dit moet aanpakken. Hier staat stap voor stap beschreven wat u moet doen voor het plaatsen van een scheidingswand en waar u op moet letten. 

Lees meer
0 Comments | Geplaatst onder 0 door Pim Teunissen

Metselstenen zijn er in vele soorten en maten en u zult merken dat er op onze website NuBouwen.nl allerlei afkorting naar voren komen met betrekking tot de verschillende soorten en maten. In dit artikel wordt stilgestaan bij de verschillende veelvoorkomende metselformaten, de afkortingen die gebruikt worden en de toepassing van elk type metselsteen.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst onder 0 door Onze Experts

Zelf bestrating leggen

23-09-2015 17:21

Ooit, in een ver verleden, heb ik de land- en tuinbouwschool gedaan. Dat was voor de opleiding tot timmerman. Tussen het aanleggen van een tuin en het (ver)bouwen van een huis zitten een aantal overeenkomsten. Je bent scheppend bezig. Je maakt iets, je bouwt iets op. Later, toen ik Klussen met Kijkers presenteerde, en mijn collega Jurgen Smit de tuin variant Tuinieren met Kijkers, was er af en toe wel sprake van gezonde concurrentie en vriendschappelijke pesterijtjes…

Lees meer
0 Comments | Geplaatst onder 0 door Dennis Mulder

Wanneer je een energiezuinige woning wilt is de eerste stap om deze goed te isoleren. Wanneer je gaat isoleren is het erg belangrijk om de juiste materiaalkeuze te maken. Naast het materiaal is het ook belangrijk dat het isolatiemateriaal nauwkeurig wordt geplaatst. Je kunt hier een professioneel bouwbedrijf voor inschakelen maar je kunt uiteraard ook zelf aan de slag gaan met het isoleren van je woning.

Lees meer
0 Comments | Geplaatst onder 0 door Danny Klaassen
NuBouwen.nl
Copyright © 2010 NuBouwen.nl - Alle rechten voorbehouden Een Magento webshop door mediaCT
den Brok
Een initiatief van: