Grootste Assortiment Bouwmaterialen

 

Vragen over een product? Bel: 085 401 23 60
Uw winkelwagen is leeg
Thuiswinkel Waarborg

Isolatie

Vloerisolatie, muurisolatie en dakisolatie... we hebben het alle soorten isolatiemateriaal, van isolatieplaten tot spijkerflensdekens voor de beste prijs. Daarnaast hanteren wij de grote merken op het gebied van isolatiemateriaal zoals Rockwool, Ursa en Isover. Daarnaast hebben we ook specifieke isolatieoplossingen in ons assortiment zoals: EPS isolatie en bijvoorbeeld ook XPS isolatie, allemaal voor de beste prijs!

Waarom u uw isolatie online moet bestellen? U kunt achteraf betalen, wij leveren in heel Nederland, u hoeft uw deur dus niet uit voor die zware bouwmaterialen en wij geven u gewoon 100% zekerheid door middel van Thuiswinkel Waarborg.

Isolatie

Categorieën in Isolatie

Isolatie voor de beste prijs

Wij hebben isolatiemateriaal van de grote merken zoals Rockwool, Isover en Ursa. Bij ons hoeft u niet te kiezen uit duizenden soorten isolatie, wij hebben voor u namelijk al het beste van het beste uitgezocht van spijkerflensdekens tot XPS 60. Daarnaast proberen wij al ons bouwmateriaal voor de beste prijs aan te bieden, zo ook al ons isolatiemateriaal. We begrijpen dat het lastig kan zijn om wegwijs te worden uit de verschillende benamingen en termen die leveranciers gebruiken van R-waarde tot spouwbreedte. Daarom staat onze klantenservice, via e-mail, telefoon en chat altijd voor u klaar op werkdagen. Zo bieden we niet alleen de beste prijs, maar ook de beste service!

NuBouwen.nl
Copyright © 2010 NuBouwen.nl - Alle rechten voorbehouden Een Magento webshop door mediaCT
den Brok
Een initiatief van: