Grootste Assortiment Bouwmaterialen

 

Vragen over een product? Bel: 085 401 23 60
Uw winkelwagen is leeg
Thuiswinkel Waarborg

Hout

U hoeft niet langer naar de lokale houthandel, u koopt nu simpelweg al uw hout online. Het grote voordeel is dat het aan huis wordt afgeleverd en daarnaast zijn de prijzen ook nog eens scherper! Of u nu op zoek bent naar vuren balken en latten of steigerhout u vindt het online.

Waarom u uw hout online moet kopen? U kunt achteraf betalen, wij leveren in heel Nederland, u hoeft uw deur dus niet uit voor die zware balken en wij geven u gewoon 100% zekerheid door middel van Thuiswinkel Waarborg.

Hout

Categorieën in Hout

Hout Balken Kopen Online

Het assortiment van Nubouwen bestaat ook uit hout. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten hout, die ieder voor een speciale klus in en rondom uw huis zijn. De categorie hout bestaat uit: Aftimmerhout en plinten, Vurenhout balken en latten, Metselprofielen, Tuinhout, Mastiekrib/ Mastiekschroot, Stelmateriaal en hulpmiddelen.


Veel verschillende soorten hout

We hebben verschillende soorten hout. We hebben hout die u kunt gebruiken voor klussen aan uw huis. Zoals aftimmerhout en plinten die kozijnen en vloeren of uw plafond een afgewerkte rand geeft. Ook onze Vurenhout balken en latten zijn voor klussen in uw huis. Deze kunnen gebruikt worden bij regelwerk voor wanden en plafonds, voor frames en raamwerken en vele andere toepassingen. Daarnaast hebben wij in ons assortiment de metselprofielen die u kunt gebruiken voor het metselen. Onze Mastiekrib / Mastiekschroot wordt gebruikt voor de afwerking van een dakrand. Hiernaast hebben wij hout dat voor de inrichting van uw tuin geschikt is. Onze tuinhout planken waar u bijvoorbeeld een schutting mee kan opzetten.

U kunt nu onze artikelen tegen een zeer scherpe prijs kopen en zult u binnen 2 werkdagen in uw huis hebben!

NuBouwen.nl
Copyright © 2010 NuBouwen.nl - Alle rechten voorbehouden Een Magento webshop door mediaCT
den Brok
Een initiatief van: