Grootste Assortiment Bouwmaterialen

 

Vragen over een product? Bel: 085 401 23 60
Uw winkelwagen is leeg
Thuiswinkel Waarborg

Deuren / Kozijnen

De tijd dat u voor uw deuren of kozijnen naar de bouwmarkt moest is voorbij. Koop nu veilig, snel en eenvoudig uw deuren en kozijnen online. U vindt in onze webwinkel deuren, kozijnen en stofdorpels. Snel geleverd, tegen vaste verzendkosten.

Deuren / Kozijnen

Categorieën in Deuren / Kozijnen

Voor de inrichting van uw huis bieden wij deuren en kozijnen aan!

Nubouwen heeft een gevarieerd aanbod bouwmaterialen. Zo bieden wij deuren en kozijnen aan tegen een scherpe prijs. In de categorie Deuren bieden wij aan: De Deur-Kozijn combinatie, Svedex Stompe Boarddeuren, Svedex Superlak Opdekdeuren en Weekamp Merbau Balkondeuren aan. Daarnaast hebben wij in ons assortiment de Hardhout kozijnen en Stofdorpels.


Verschillende goedkope deuren

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten deuren. Iedere deur is weer uniek en zal in uw huis passen. Wij hebben hier verschillende deuren op maat gemaakt zodat er altijd wel een deur is die in uw huis zal passen! De Deur-Kozijn combinatie bestaat uit een stomp afgehangen boarddeur in een grenen kozijn. De combinatie is geheel gegrond en de pas en arm zijn geschaafd. Svedex stompe boarddeuren zijn voorzien van een watergedragen grondlaag en kunnen door de gebruiker eenvoudig worden voorzien van iedere kleur naar keuze. Alpine witte opdekdeuren van Svedex. Deze deur kunt u in honderdduizenden Nederlandse woningen aantreffen, het is met recht een erg populaire deur. Daarnaast blijf de kwaliteit van het oppervlak, met daaronder de bijpassende grondlagen, uniek. Ook bieden wij wit gegronde balkondeuren aan. Dit zijn de Weekamp Balkondeuren.

Onze artikelen worden altijd tegen een zeer scherpe prijs aangeboden en heeft u bij bestelling binnen 2 werkdagen in huis!

NuBouwen.nl
Copyright © 2010 NuBouwen.nl - Alle rechten voorbehouden Een Magento webshop door mediaCT
den Brok
Een initiatief van: