Grootste Assortiment Bouwmaterialen

 

Vragen over een product? Bel: 085 401 23 60
Uw winkelwagen is leeg
Thuiswinkel Waarborg

Constructief & underlayment

Constructief & underlayment

Bent u op zoek naar een plaat die u zowel voor de vloer, het dak en de wand kunt gebruiken? Dan is underlayment hiervoor een ideaal, scherp geprijsd product. Underlayment is een constructieplaat die op de lange zijden voorzien is van een tong en groef. Hierdoor zijn de platen eenvoudig te bevestigen en te verbinden.

Underlayment, de naam zegt het eigenlijk al, worden onderconstructie gebruikt, zoals bij een dak of vloer. Dit is de goedkoopste manier om snel een heel oppervlakte te 'dichten'. De goedkoopste soort underlayment is 'Elliottis Pine', bijvoorbeeld in 18mm, deze platen zijn sterk, maar toch betaalbaar.

Heeft u veel underlayment platen nodig? Kies dan voor onze aanbieding van 50 platen. Zo haalt u 50 platen in huis voor de allerlaagste prijs. Dit is perfect wanneer u grote oppervlakte wilt bestrijken.

In deze categorie vindt u underlayment platen met tong en groef en zonder tong en groef. 'Rechte kanten' zijn goedkoper, maar u mist dan wel de fijne afwerking die een tong en groef biedt.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Categorieën in Constructief & underlayment

NuBouwen.nl
Copyright © 2010 NuBouwen.nl - Alle rechten voorbehouden Een Magento webshop door mediaCT
den Brok
Een initiatief van: