Grootste Assortiment Bouwmaterialen

 

Vragen over een product? Bel: 085 401 23 60
Uw winkelwagen is leeg
Thuiswinkel Waarborg

Zolder Isoleren

Zolder Isoleren

Een zolder isoleren is een relatief eenvoudige klus, ook al bent u geen doorgewinterde klusser. De investering is dus klein, maar de besparing en het voordeel is op termijn groot. De belangrijkste keuze die u zal moeten maken is de keuze aangaande het soort en de dikte van het isolatiemateriaal.

Hoe dikker namelijk het isolatiemateriaal, hoe het beter het isolatieresultaat. Daarnaast moet u ook nog een keuze maken uit de verschillende soorten isolatiemateriaal. Globaal genomen kunnen de volgende vier soorten isolatiemateriaal worden gebruikt om een zolder te isoleren: glaswol, steenwol, flensdekens en speciale isolatieplaten.

Steenwol is het meest gebruikte isolatiemateriaal om een zolder te isoleren. Steenwol is namelijk het makkelijkst te verwerken. Als u gebruik gaat maken van glaswol houdt er dan wel rekening mee dat dit in combinatie met dampremmende folie verwerkt moet worden.

Afwerken
Wanneer u het isolatiemateriaal perfect heeft verwerkt, wilt u dit vervolgens natuurlijk ook perfect afwerken. Het afwerken wordt vaak gedaan met gipsplaten, maar dit kan ook gebeuren met ander plaatmateriaal. Wij hebben een uitgebreid assortiment plaatmateriaal waar u uit kunt kiezen.

Benodigd gereedschap
 • - Rolmaat
 • - Plakbandchaar, 
 • - Schroefboormachine
 • - Nietpistool
 • - Handzaag of decoupeerzaag
 • - Houten snijlat of aluminiumprofiel
 • - Klauwhamer

2 artikel(en)

per pagina
oplopend aflopend

 1. Isolatie-glaswolplaat-isover-comfortpanel

  Isover Comfortpanel glaswol

 2. Rockwool 433 Duo spouwplaat (RockFit 433)

  Rockwool 433 Duo/Mono spouwplaat (RockFit 433)

2 artikel(en)

per pagina
oplopend aflopend

NuBouwen.nl
Copyright © 2010 NuBouwen.nl - Alle rechten voorbehouden Een Magento webshop door mediaCT
den Brok
Een initiatief van: